Persoonlijke ontwikkeling neemt een steeds belangrijkere plaats in onze carrières. Tegenwoordig zijn er dan ook steeds meer mogelijk om thuis te leren. Of het nu gaat om het luisteren van een podcast, het kijken van een tutorial of het volgen van een online cursus. Wil jij jezelf ook verder ontwikkelen en ben je op zoek naar inspiratie? In deze blogpost vertel ik je over een aantal interessante online cursussen waarbij je leert om de verschillende programma’s van Adobe beter onder de knie te krijgen.

Een online cursus Photoshop

Steeds meer vindt online plaats. Zo worden foto’s steeds minder vaak afgedrukt en zijn ze steeds vaker bestemd voor op websites of op social media. Adobe Photoshop is een professioneel fotobewerkingsprogramma dat onmisbaar is voor fotografen, bedrijven en creatievelingen. Met een cursus Photoshop van Adobe leer je hoe je foto’s kunt bewerken, hoe je ze kunt corrigeren en hoe je ze van adembenemende effecten kunt voorzien.

Een online cursus Adobe InDesign

Adobe Indesign is een populair softwareprogramma dat bedoeld is om documenten te maken. Je kunt hierbij denken aan flyers, brochures en complete boekwerken. Adobe InDesign is een erg populair en uitgebreid programma dat wordt gebruikt door designers in verschillende vakgebieden. Met een cursus InDesign leer je de fijne kneepjes van dit populaire programma en dat is zeker een waardevolle toevoeging voor jouw cv!

Wil je meer weten over de cursussen Photoshop en InDesign of ben je benieuwd welke cursussen er nog meer beschikbaar zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van Learnit.